Volkswagen Lupo: Audio systeem Volkswagen Lupo Bj 2000

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 MPI

Hallo,

de luidspreken in de bijrijders deur doet het niet. de speaker op het dashbord wel. het stekertje opde speaker in de deur zit er correct op maar hij doet het niet. zit hier een filter tussen die de juiste tonen naar een speaker stuurt?

ik denk dat er daar een kabeltje los zit maar weet niet waar ik moet zoeken. de aansluiting op de radio is ook wel goed anders zou het dashbord speakertje het ook niet moeten doen...

een raadsel wie kan mij helpen? met een oplossing of een tip waar ik nog maar kan kijken...

Xandertje19

Geplaatst door Xandertje19 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

hoe staan de balans functie en de fader functie?

Xandertje19 (0), 16 jaar geleden

Die staan gewoon allebei in het midden. ligt niet aan de radio... was dat het maar was makkelijker geweest, vind het ook zo raar dat ik alleen de hoge tonen heb.

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

zal de weerstand eens gaan meten over de kabels vanaf de radio naar de speaker heb je ook geprobeerd de box links en rechts even om te wisselen

Xandertje19 (0), 16 jaar geleden

ze zitten met pomp nagels vast in de deur.

maar zit er niet ene regel ding in die de hoge en lage tonen scheidt van elkaar denk dat daar wat mis is maar kan dat kastje niet vinden

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

zit geen kastje in ik zal eerst eens de weerstand maar gaan meten over de draden

als dit goed is kan er wel een nieuwe box in als de weerstand niet goed is zit er een draadbreuk heb je de bedrading tussen de deur en chassis ook gecontroleerd op draadbreuken zit in de rubberen hoes

gr.marco

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

nieuwe speaker monteren komt meer voor. Als je alles op voor rechts zet hoor je wel muziek/geluid alleen de hoge tonen en verweg.

groet thijs

Xandertje19 (0), 16 jaar geleden

okay dat kan ik ok eens doen. zal er morgen eens naar kijken regent nu.... als het een draad breuk is in de deur hoe kan ik het dan het beste oplossen zonder het verlies van de tweeter op het dashbord? het geluid klinkt nu al mooi wordt als het werkt dusalleen maar mooier.

Xandertje19 (0), 16 jaar geleden

Ik heb het bekeken en het blijkt dat de speaker defect is, hoe krijg ik ze er nu uit want het zit met pomp nagels vast. kan ze wel afknippen maar de speaker zit vast aan de ring heb ik gezien..... zo krijg ik andere speakers er natuurlijk nooit in.

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

kopjes van de popnagels boren en de niewe er weer in popnagelen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.