Volkswagen Passat: Auto geeft soms geen gas, na opnieuw opstarten weer wel.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hoi allemaal,

Ik zit met een probleem.

Ik bezit op dit moment een Passat sedan, 2002 model, diesel 1.9TDI (i rood). Ik merk soms in de bebouwde kom dat ik tijdens het rijden mijn auto heel af en toe moeite heeft met gas geven. Een onervaren bestuurder zou dit niet zomaar merken, maar een iets ervaren bestuurder merkt dat er iets mankeert.

Ook als ik op de snelweg rij op een gemiddelde snelheid tussen de 100-120 (misschien ook op andere snelheden) kan ik plotseling geen extra gas meer geven. Dit betekent dat ik geen extra snelheid meer kan maken, maar de auto stopt ook niet met gas geven. Ik kan eigenlijk met dezelfde snelheid door blijven rijden en als ik afrem kom ik niet meer terug naar mijn normale hogere snelheid. Om dit op te lossen zet ik mijn auto aan de kant zetten en moet dan opnieuw opstarten. Na het opnieuw opstarten wordt de auto weer normaal.

Iemand enig idee waar het aan kan liggen?

galaumiy

Geplaatst door galaumiy (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 11 jaar geleden

Laat hem eens uitlezen , dan kun je misschien gerichter zoeken.

kaleido 1 (1620) PRO, 11 jaar geleden

En ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.