Volkswagen Polo: auto rammelt in de bak als ik rij enstil sta en koppelt ontzette

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16

ik heb vorige week een polo gekocht door omstandigheden had een leon 2007 en liep super nw bak en nw versnelling dus was die gewend nu een andere gekocht en moest ff wennen natuurlijk maar schakelde wat zwaar rammelt in de bak en als ik de versnellingspook vast hou gaat het wat over niet zo erg meer en in de 1 zetten moet ik de pedaal van de koppeling tot onderaan intrappen ik weet niet of het nu aan de koppeling ligt zo ja kan je deze makkelijk vervangen zelf ? is er ergens en manuale van met voorlichting of licht het aan de kabels wat ik ook wel hoor
wie kan mij helpen kan de auto niet naar garage brengen geld is weer op en lig momenteel in scheiding pffffffffffffffffffffff dus mijn leon moest weg en nu een gebakje terug wie o wie weet het
alvast hartelijk bedankt voor je hulp
gr martin uit Apeldoorn

martientje62

Geplaatst door martientje62 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Martin..

Alweer een Polo met bak problemen, gebruik maar eens de zoekfunctie op het forum..

Het stroef of slecht schakelen kan een koppeling zijn die niet goed vrij komt, deze zal een zelfstellende kabel hebben, daar kun je niks aan doen, ze geven ook wel vaker problemen, dus eerst kun je deze vernieuwen, mocht het daarmee niet verholpen zijn, dan zal de koppeling / drukgroep ook wel de beste tijd hebben gehad, de geluiden die je hoort zullen uit de bak zelf komen, en blijkbaar word het hier een gevalletje ruilbak o.i.d.

Beter is om het geluid even te laten beoordelen, dat weet je zeker hoe en wat..

Hebben ze de auto door deze problemen verkocht ?

Je kunt momenteel beter een ander goedkoop gebakje kopen, gezien je situatie, wat dit laten maken kost ook weer een klap geld.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.