Volkswagen Golf: auto slaat af in bochten of tijdens optrekken

Bouwjaar: 1993

hallo,ik heb een golf3,bj1993,1.6 motor ABU.en die auto slaat meestal af in bochten en als ik optrek van een stoplicht en schakel tussen 1 en 2.maar als ik rechtdoor blijft rijden gaat alles wel goed.wie kan mij uitleggen wat die probleem precies is.alvast bedankt.Harvey

harvey

Geplaatst door harvey (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ad102 (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarschijnlijk een electrisch probleem,Harvey. Een draadbreuk die in rust wel "doorlaat" maar zodra de draad beweegt door de centrifugale krachten (bocht) of het bewegen van de motor bij wegrijden,de verbinding verbreekt. Motor laten lopen en voorzichtig de draden bewegen. Vooral net na een stekker en richting ontsteking. Succes. Grtn. Ad.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Meestal gewoon een kwestie van de beruchte kontactslotschakelaar oftewel het contactblokje. Rotzooi eens aan de sleutel en kijk of je het hiermee kunt simuleren. (Dan weet je genoeg)

harvey (0), 18 jaar geleden

hallo kan het ook aan die contactslot liggen dat die auto in bochten afslaat,want tijdens het aandraaien van de sleutel in het contactslot dan blokkeert die sleutel en na een paar draaiende bewegingen pakt ie wel.er zit ook geen startonder breker bij.of kan het ook aan de uitlaatspruitstuk liggen,want daarlekt ie bij de voorpijp.Harvey

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.