Volkswagen Golf III : auto slaat niet aan

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

ik heb een probleem mijn auto wil niet meer aanslaan het lijkt soms dat die wel aanslaat maar dat die dan op een paar cilinders loopt en er komt bij het starten veel witte rook uit de uitlaat en ik heb gister nog veel km gereden en toen was er niks aan de hand en nu wil ik hem starten doet die het niet meer wat kan dit probleem wezen

tilburg

Geplaatst door tilburg (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 14 jaar geleden

Distributie van tijd af?

tilburg (0), 14 jaar geleden

en mocht dat zo wezen wat voor vervolg heeft dat op de auto ik heb hem wel een poos proberen te starte.En kan het zo wezen dat die zo ineens van de tijd af is dan moet die dus zijn versprongen of niet

groeten patrick

arjankempeneers (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zou eerst de timing laten controleren voordat je de auto weer gaat starten. Krukasbout kan losgelopen zijn. Misschien is het iets anders, maar neem geen risico.

tilburg (0), 14 jaar geleden

oke u heeft gelijk hij is inderdaad van de tijd af ik laat alles er nu nieuw opzetten bedankt voor je reactie

groeten patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.