Volkswagen Golf III : Auto start met koude motor slecht.

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: Golf CL 1.8, 66 KW

Hallo, dit meisie is geen monteur maar helemaal gek van haar oud golfje. Auto rijdt super alleen heeft sinds 1 week moeite om met een KOUDE MOTOR direct te starten. Ik moet wat gas geven anders slaat ze niet aan. En als ik niet direct kan doorrijden lijkt het of ze geen benzine krijgt en staat bijna stil terwijl ik het gas vol intrap en dan in een keer vliegt ze vooruit. Hierna heeft ze moeite om haar toerental hoog te houden , als ik geen gas geef zakt ze terug naar 600 en neigt naar afslaan. Na 500 meter gelopen te hebben blijft ze op 800 toeren stationair draaien en is opnieuw starten geen probleem. Als het weer warm is kan ze zomaar direct starten, maar loopt helemaal stationair na 200 meter gelopen te hebben. Wie o wie weet wat ze heeft???
Bobine is 2 jr geleden vervangen en alle bougies, kabels e.d zijn vorig jaar tegelijk met revisie koppakking vervangen. Kan het zijn dat het te maken heeft met het chokeklepje in de carburateur of met een warmtesensor van het koelwater die, volgens internet, een soort choke functie heeft?????
Alvast super bedankt voor alle moeite die iemand wilt nemen.

meisie

Geplaatst door meisie (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

meisie (0), 12 jaar geleden

Probleem is opgelost. Temperatuur sensor van het koelwater was defect. Auto rijdt als een zonnetje. Via internet probleem opgelost. Waarschijnlijk geen reacties gekregen omdat dit een eenvoudig probleem was?

Santa (0), 12 jaar geleden

Wil je daar nu echt een antwoord op hebben....?

Ik vrees dat je, voor het probleem te plaatsen, niet eerst de ZOEKfunctie hebt gebruikt....?
Evenzogoed toch bedankt dat je de oplossing van je probleem geplaatst hebt.

Klasse, meissie...!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.