Volkswagen Golf 2008: Auto start niet

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BUD, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 59

Gisteren met wegrijden viel de auto uit en daarna wou die niet meer aan, even gewacht en ging uiteindelijk weer aan benzine bleek op te zijn. Na het tanken ergens de auto uit gezet en 15 minuten later wou ik weer weg gaan maar weer wou die niet starten. De radio en de lampen gingen aan als ik hem op het contact zet maar alle lampjes op de dashboard gaan niet aan, als je hem probeert te starten gebeurd er helemaal niks.
Iemand die weet wat dit probleem kan zijn?

DaanVW

Geplaatst door DaanVW (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

memos (10) PRO, 3 jaar geleden

Kan met het dashboard te maken hebben, daar zit ook de code voor het starten in. Kun je waarschijnlijk zelf niet oplossen zonder diagnose apparatuur Daan.

Specialist opzoeken evt. via deze site.

sleutelaar1952 (0) PRO, 3 jaar geleden

eerst uitlezen , zekeringen controleren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.