Volkswagen Golf Plus 2006: CV en airbag probleem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BLF, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Zojuist een Golf Plus aangeschaft, echter 2 problemen.
1e blijft het airbaglampje branden. Zou de bedrading moeten zijn onder de bestuurders stoel. Kan dat en is dat zelf op te lossen?

2e werkt de CV op NIET alle portieren muv het linker achter portier en de achterklep. Als ik de knop indruk van de AB hoor ik een zachte klik bij het rechter achter portier. Wat kan dit zijn en hoe is dit op te lossen?

Als ik de deur met de sleutel op slot draai gaan alleen de linker portieren en achterklep op slot. De beide rechter portieren gaan NIET op slot.

thnx

papasan

Geplaatst door papasan , lid sinds 11 jaar geleden

2 Reacties

oldford PRO, 1 jaar geleden

Heb je de auto particulier gekocht of bij een bedrijf?
In het laatste geval heb je recht op de "wettelijke" garantie en kosteloze reparatie door de verkoper.
Zie: https://www.consuwijzer.nl/garantie-repa...

In het 1e geval: heb je de foutcode van de airbag al laten uitlezen?
Zo ja, wat is deze (exacte tekst en nummer indien mogelijk)?

    Bedankt vr je reactie. Auto is particulier gekocht. Kennelijk was de foutcode ...onder de stoel contact. Laat het morgen controleren. - papasan, 1 jaar geleden
    De VAG garage kan pas over 4 dagen de codes uitlezen, helaas. Zij kunnen mij niet vertellen wat dit gaat kosten. Is het uitlezen niet gewoon een computer koppelen en de fouten aansluitend uitprinten. Als het een half uur duurt, kost mij dat 60 e plus. Maar kan ook langer duren??? Zie ik het nu verkeerd? - papasan, 1 jaar geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door papasan, 1 jaar geleden

Airbag probleem is verholpen. Bleek ivm nwe dynamo de spanning er af is geweest. Een snelle reset en het probleem is verholpen.

VWB de sloten. Kennelijk moeten van de 5 sloten er 3 vervangen worden. lv, rv en ra.
Is we leen prijzige bedoeling, origineel 200e + excl montage.
Nu zoek ik een goed en betaalbaar alternatief, imitatie.
Suggesties zijn welkom.

thnx.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.