Volkswagen Golf Plus 2006: relais ventilatie

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BLF, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Hallo,

Als de ventilator aan staat begint er af en toe iets te klikken. Lijkt op een relais. Als ik de ventilator uit zet, houdt het op.
Betreft een onregelmatig klikkeren.
Geluid komt vanuit het dashboard tussen de stuurkolom en de midden console.
Zit daar een soort relais, of is dat iets van een zekering?

Auto heeft langere tijd stilgestaan.
vrgr
Ptr

papasan

Geplaatst door papasan , lid sinds 11 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Zou een stelmotortje van de kleppenkast kunnen zijn , zet de knop van ventilatie/recirculatie eens in een andere stand , luister dan eens of dat het is.

    Lijkt het idd op. Als ik een andere knop in druk lijkt het of er iets wil afsluiten, of openen of zo. Gebruik ik de ventilatorstand tot 2, 2e lampje, hoor ik het niet. Daarboven begint hij idd te klikkeren. Hoe kom ik bij dat motortje? Moet dan het hle dashboard los? - papasan, 1 jaar geleden

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Nee aan de zijkant van het kachelhuis zitten deze motortjes.

    Top. Thnx. - papasan, 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.