113 bezoekers online

Volkswagen POLO 2003: vermogen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 47

nadat ik 150 km zonder problemen had gereden wilde ik na 30 minuten weer weg. Helaas reed ik prima achteruit, maar vooruit hield de motor er na 10 meter mee op, weer gestart ..zelfde verhaal. Vreemde is dat ik geen rare geluiden heb gehoord. Nu wordt er gezegd dat de distributieriem stuk is... Maar het zit me niet lekker ik heb nl. totaal geen vreemde geluiden gehoord. Anders had ik hem ook niet steeds gestart... Kan er nog iets anders aan de hand zijn? Kan nl. niet zo even naar garage om uit te lezen... en mocht het wel de distributieketting zijn dan is het einde van de polo...

Christine5553

Geplaatst door Christine5553 , lid sinds 3 weken geleden

3 Reacties

0

harry4203, 3 weken geleden

Heeft er iemand in een glazen bol gekeken en gezegd dat de distributie stuk is, of heeft een garage dat geconstateerd? iemand erbij halen met kennis van zaken of auto naar garage slepen voor diagnose lijkt me hier de enige juiste weg.

0

lenny29, 2 weken geleden

Lijkt me normaal dat als je distributieriem gehemeld is, de auto nog niet eens meer aanslaat.

0

ferdinand, 2 weken geleden

Als je lid bent van de ANWB kan je vragen of die even willen kijken.Als je nog geen lid bent zou ik alsnog lid worden`.Dit is de goedkoopste manier of je moet iemand kennen die verstand van auto,s heeft.Even kijken of hij gebroken is ,is een fluitje van een cent.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen POLO of stel zelf een nieuwe vraag.