Volkswagen Golf 2007: Gebruik

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

Na vervangen koppeling inclusief vliegwiel ( vast vliegwiel was eerst dubbel massa vliegwiel) en olie keerring was het gebruik volgens comp. 6.8 op 100. De computer zou in de war zijn door de en montage accu. Nu geeft computer 5,5 op 100 km aan dit klopt ongeveer want heb tank afgevuld en gereden en getankt. Gebruik is dus gestegen. Was 4.3 op 100 . Auto rijdt nu anders vooral bij rijden in lage toeren en dan gas geeft voelt anders net of er weinig reactie is. Heeft koppeling of keerring dit kunnen veroorzaken? Of afstellen sensor voor vernieuwen keerring.

mart882

Geplaatst door mart882 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 3 jaar geleden

Koppeling en keerring hebben daar geen invloed op , je vliegwiel kan daar wel invloed op hebben .

mart882 (0), 3 jaar geleden

Dit was ook de mening van andere v w kenners . Behalve van de garage waar de rep. Is gedaan Ga een set met dubbel massa vliegwiel bestellen.

kaleido 1 (1620) PRO, 3 jaar geleden

Onder garantie laten vervangen of heb je zelf gezegd een vast vliegwiel is ook goed ?

mart882 (0), 3 jaar geleden

Heb ik zelf gezegd. Niet goed over nagedacht. Jammer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.