Volkswagen Jetta: Auto start niet na ombouw automaat naar handgeschakeld

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 aba

Hallo

Ik heb pas mijn vw jetta us omgebouwd van Automaat naar handgeschakeld.
Nu is dit opzich niet al te moeilijk als je een donor auto hebt, alles omgebouwd, pedalen, aandrijfassen, drukplaat, koppeling, enz

Nou het probleem dat de auto niet meer start via het contact, ik kan hem wel starten door direct van de + op de startmotor met het contact aan, nu lijkt het alsof de computer denkt dat de automaat in drive staat, en dus de blokkering erop heeft gegooid, heeft iemand enig idee hoe je dit kan oplossen?

Ik heb de stekker van de automaat computer er al af liggen, maar dat helpt ook niks

Gr. Benny

Benzer1107

Geplaatst door Benzer1107 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

de Dokter (0), 11 jaar geleden

zat er geen schakelaar bij de pook die dan schakelde wanneer de pook in de P of de N stond?
Je zal het ergens in deze beveiliging moeten zoeken.

Benzer1107 (0), 11 jaar geleden

Dank je voor je reactie, helaas zit daar geen schakelaar, alleen een aansturing voor het sollenoidje voor de pool vergrendeling en het lampje, morgen ga ik hem nogmaals uitlezen er resetten. Heb nu de hele automaat computer eraf gehaald, kijken of dat werkt.

Gr. Benny.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.