Volkswagen POLO: Auto start soms niet dan weer wel,startmotor slaat niet eens aan

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CFW, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Dag mensen,

Misschien kan een van jullie mij helpen met het volgende probleem.

Auto doet soms niet starten. Reserve sleutel gebruikt zelfde probleem. Sleutel in contact alles zoals het hoort, draai sleutel om er gebeurt niks.
Sleutel in/uit contact ene keer doet ie het dan wel soms na 20 x pas. Als de auto eenmaal gestart is rijd deze perfect er branden geen lampjes op dashboard. Enigste als auto eenmaal gestart is staat er: start stop fout maar dat heb ik al 12 mnd.

Vandaag auto laten uitlezen volgende fout historie krijg ik eruit.

Centr. Electronica ZE 3.3 -----1 fout:
0ECD KLEM 75

Ik kan niemand bereiken om mij hiermee te helpen martin schilder poeierd mij af.

Hoop dat ik jullie kennis mag weten
Alvast bedankt,

Reneamstel

Geplaatst door Reneamstel (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jeroen076 (0), 6 jaar geleden

ziet hij de sleutels wel? wat is de boordnetspanning zonder en met starten? word de startmotor wel aangestuuurd? waar woont u? en de laatste vraag heeft u zelf vcds?

Reneamstel (0), 6 jaar geleden

Ja de sleutels ziet hij de auto werkte nu ineens weer na behoren is geen peil op te trekken wanneer het niet willen starten zich voordoet .
op de start stop fout melding na op dashboard werkt de auto prrfect als hij eenmaal is gestart.

Heb zelf weinig verstand van autos dus als je me kan vertellen waar ik moet meten kan ik daar antwoord op geven.
Maar er is geen garage die me kan helpen die verwijzen me door naar martin schilder

Woon in Alkmaar

Reneamstel (0), 6 jaar geleden

Tijdens uitlezen van de auto door garage met bosch computer werd er 14,5 v weer gegeven dat zou naar mijn weten voldoende moeten zijn als datnis wat je bedoelt

jeroen076 (0), 6 jaar geleden

alkmaar. pfff ik zou graag mijn laptop eraan hangen maar etten leur is een beetje verweg. ja waar je moet meten is niet meer zoals vroeger. alles gaat via de computer dus als je die niet heb dan kan niemand hier jou helpen en zeker als je de kennis niet hebt. mijn advies is zoek iemand met vcds of vagcom of toch maar weer de dealer. sorry ik had je graag verder willen helpen.

Reneamstel (0), 6 jaar geleden

In ieder geval bedankt jeroen en ette leur inderdaad stukkie weg haha

Ik heb al van meerder garages gehoord ja dat ze de computer er aan willen en dan hopen dat ie de storing weer geeft vanochtend deed ie niks zelfs niet na 40 x nu doet ie het weer prima

Mochten er mensen in de buurt van alkmaar iets kunnen betekenen of andere suggestied lett me know!
Alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.