Volkswagen Polo: auto start(e) niet.

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3i ADX

Hallo,

De polo van m'n zus wou niet meer starten. Volgens haar ging de motor ook niet rond.
Een maand eerder was de accu al vervangen.

Ik ben er heen gegaan. Voordat ik de sleutel in contact deed waren alle digitale meters op instrumentenpaneel geheel leeg (net als een kapotte zekering) Ik heb de auto op contact gezet en de meters kwamen direct terug. Vervolgens heb ik de auto meerdere keren kunnen starten en de auto heeft nooit weer geweigerd.
Ik heb diverse dingen visueel gecontroleerd en heb niets waar genomen. Ook heb ik de sleutel in contactslot bewogen tijdens starten maar de auto blijft gewoon werken.

Het grootste probleem is dat m'n zus de auto niet meer vertrouwd.

p.s. Een half jaar geleden schijnt er ook al een vonk onder de motorkap vandaag zijn gekomen ??

afz. Jordy

Jordy5884

Geplaatst door Jordy5884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Zou een slechte massa of bedrading kunnen zijn ergens in de startmotor stroomkring,maar een defect in het contactblokje zou ook heel goed kunnen,of een slechte startmotor,is lastig te zeggen omdat hij het nu weer goed doet.

Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.