Volkswagen Polo: koppakking

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 40 kw 1300cc

Hallo ik ben mn koppakking van mijn polo aan het vervangen en heb een paar vraagjes is het vlakken vande koppakking nodig en komt het vaak voor dat de kop gescheurd is ? heb de auto zo gekocht en de koppakking ziet er nog goed uit is niet te zien waar hij lek is op de koppakking staat wel vag en 05 92 is dit de datum waarop de pakking gemaakt is? en als de kop gescheurd is ,is dit dan te zien? en wat is het aanhaalmoment van de kopbouten? Bvd walter

walter v b

Geplaatst door walter v b (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Vlakken is vaak niet nodig,mits er ingevreten plekken in zitten,je kunt ook een 100% rechte staaf op de kop leggen,en dan met een papiertje ertussen proberen te komen,kom je er wel tussen op een bepaalde plek,dan is er wat krom,maar zo en zo,vlakken mag altijd.
Scheurtjes goed controleren,maar komt niet vaak voor uit mijn ervaring.
Aanhaal momenten zijn geloof ik 40 nm dan 60 nm en dan 2x 90 graden als ik het goed heb.Anders ff googlen.

Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.