Volkswagen Golf II 16v: auto stotterd

Bouwjaar: 1987

Hallo ik heb een golf II 16v met een pl moter
de moter loopt op het moment slecht..
onsteking staat goed maar als je gas geeft stotterd hij en ploft in de luchfilterkast.maar als je gas geeft an de 2de trap gaat open dan rijd hij goed..hen nu de schakellaar wat op de inlaatspruitstuk heb zitten vast gezet en nu trekt hij goed door zonder problemen..stationeer loopt hij ook onregelmating of blijft op 2000 toeren lopen..iemand daar ook ervaring mee gehad.??? Groetjes Roy..

Roy Webers

Geplaatst door Roy Webers (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan meulenbeek (0), 20 jaar geleden

Roy: Ik ga er van uit dat jij de gasklepschakelaar heb versteld,was dat de schakelaar van de eeste of tweede trap?,indien het de eerste trap was dan heb je hiermee de drosselklep in een hogere positie gezet zodoende krijg je een hoger toerental dit is een fabriekafstelling en mag je zo maar niet wijzigen!!

Mvg, JM

Roy Webers (0), 20 jaar geleden

Nee heb alleen de scahlekaar vast gezet van de 2de trap op de die kleppen waar de gaskabel op vast zit..
heb negens wat versteld..

jan meulenbeek (0), 20 jaar geleden

En is het probleem hiermee opgelost of was er nog wat?

Mvg, Jm

Roy Webers (0), 20 jaar geleden

Hij trekt nu wel goed maar blijft hoog in de toeren lopen..

jan meulenbeek (0), 20 jaar geleden

probeer de luchtschroef eens in te draaien,mocht dat nog niet helpen dan heb ik nog wel een ander truckje ik hoor het nog wel

Mvg, Jan

Roy Webers (0), 20 jaar geleden

als ik die verstel daan gaat hij liggen te steeds hoog laag in de toeren lopen van bijna afslaan naar 2000 toeren schieten..
maar als ik die schakelaar weer los haal dan begint hij weer te schieten in de luchtkast en trek voor geen meter tot de 2de trap open gaat dan trekt hij wel door maar in de eerst trap daar zit ergens het probleem...

jan meulenbeek (0), 20 jaar geleden

Het is een precies werkje dat afstellen van de gasklepschakelaar die tevens tegen de aanslag van de drosselklep zit gemonteerd, en bij versstellen of maar aandraaien van het geheel kun je hiermee de bases afstelling van de drosselklep ongemerkt wijzigen.

Indien je niet over de vereisten meetaparatuur beschikt en niet voldoende kennis hiervoor heb, kun je hier beter maar niet aan komen en het aan een dealer overlaten dat voorkomt een hoop elende.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.