Volkswagen Golf II : Auto stotterd en loopt slecht.

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo ik heb een probleem met mijn golf 2. Als de auto stationair draait dan begint hij heel erg te stotteren en zo af en toe houd hij er zelfs mee op. Maar ook als ik in lage toeren rijd begint hij te stotteren. Weet iemand mischien hoe dit komt? De uitlaat is ook op meerdere plekken lek. Kan dit het wezen? En hij verbruikt een heel klein beetje koelvloeistof en volgens mij ook meer olie dan normaal.de uitlaat ga ik zaterdag vervangen. Mvg michel

Correur112

Geplaatst door Correur112 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

wat ik hieruit opmaak is dat denk ik dat je koppakking eruit ligt,er komt dan wat koelvloeistof in je verbrandingsruimte waardoor de bougie's het laten afweten,heb je je bougie's al een nagekeken hoe ze eruit zien??

Correur112 (0), 16 jaar geleden

Ik heb zojuist even de bougies gecontroleerd en die zijn pikzwart. Dus ik ben bang dat je gelijk hebt met die lekke koppakking. Weet iemand mischien wat dit ongeveer kost om hem te laten vervangen?

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Correur112]Ik heb zojuist even de bougies gecontroleerd en die zijn pikzwart. Dus ik ben bang dat je gelijk hebt met die lekke koppakking. Weet iemand mischien wat dit ongeveer kost om hem te laten vervangen?[/quote]
Zwarte bougies komt door een te rijk mengsel m.a.w. de motor verzuipt en slaat daardoor ook af.

Hans

Correur112 (0), 16 jaar geleden

En dat te rijke mengsel, waar komt dat door? Kan dat door een lekke koppakking komen of komt dat ergens anders door?

Correur112 (0), 16 jaar geleden

Ik zag net trouwens dat als ik het gas flink intrap terwijl hij stationair draait dat er een beetje waterige olie uit de uitlaat komt. Dat sputterd er gewoon achteruit.

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Correur112]Ik zag net trouwens dat als ik het gas flink intrap terwijl hij stationair draait dat er een beetje waterige olie uit de uitlaat komt. Dat sputterd er gewoon achteruit.[/quote]
Dat is condens,als de koppakking lek is komt er witte rook uit de uitlaat.

Hans

Correur112 (0), 16 jaar geleden

Er komt ook inderdaad witte rook uit de uitlaat. Dus dit betekent al met al dat ik hoogst waarschijnlijk een lekke koppakking heb? En wat kost het om dit te laten vervangen? Heeft iemand mischien ongeveer een idee?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.