Volkswagen Golf IV: autom. openen ruiten met afst.bed,

Als ik bij mijn Golf IV op het knopje van het alarm systeem(texalarm, origineel door dealer geleverd) druk, dan gaan de portierruiten vijf van de tien keer een cm of acht open. Volgens de dealer kan dit probleem alleen verholpen worden door het stuurapparaat te de-monteren en op te sturen. (waaraan de nodige kosten zijn verbonden). Ik zou graag willen weten of iemand dit probleem kent, en of dit te verhelpen is, desnoods door het alarm compleet van de electrische raambediening af te sluiten.

paulcqw8gfo

Geplaatst door paulcqw8gfo , lid sinds 19 jaar geleden

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door lompe, 19 jaar geleden

als de stuurtijd van je cvp (uit je alarm centrale)te lang is dan kunnen je ramen open gaan dan treed je comfort sturing in werking. Kun je controleren door je deur met je sleutel op te draaien en dan de sleutel in die stand te houden, ramen gaan omlaag. Draai je hem op slot en houdt je hem vast dan gaan de ramen weer omhoog

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.