Volkswagen GOLF: Automaatbak schokt

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: AQN, Motorinhoud (cc): 2400, Vermogen (kw): 125

Beste allemaal,

Ik heb problemen met mijname automatbak van V5
In mei deze auto gekocht de week erna problemen met mijn automaasbak hij klapte en schokte tijdens het schakelen. Naar garage gebracht computer automatbak vervangen. 2 weken probleem over daarna weer. Daarna weggebracht naar andere betere garage en zeiden dat de magneetkleppe te veel druk opbouwen. De kosten zijn hoog en het geval wilde dat ik van v power bij Shell hadden getankt en het was een heel eind over daarna BP ultimatum 89 ongelood 1 tank ging goed en nu weer problemen.

Wie kan mij helpen??????

Met vriendelijke groet

Johan

Johan Binsbergen

Geplaatst door Johan Binsbergen (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Alexks (0), 6 jaar geleden

Johan , heb je al eens gedacht om info op te doen bij een Specialist in automaat bakken .. de mogelijkheid is ook daar dat de bak een keer gespoeld moet worden .. maar daarover weten zij veeeeeeeeeeel meer !

succes alex

Johan Binsbergen (0), 6 jaar geleden

Beste Alex

Helaas is de bak al gespoeld en is hij bij een automaatbakexpert geweest opgestuurd Door mijn garage

Bedankt voor je reactie

Johan

Siem Bijman (180) PRO, 6 jaar geleden

Loopt de motor wel goed dan? Want vreemd als het met V power van Shell wel even goed ging want dat heeft niets te maken met de automaatbak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.