Volkswagen Golf IV: automaatprobleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3v5

goeiedag allemaal,heb een golf 2.3v5 automaat,doet alles perfect,alleen als deze heel warm wordt[file] schakelt hij in de noodloop[3].,dit doet hij dan ook alleen bij warme moter,koude start perfect.nieuwe kabelboom in laten zetten,printfolie vernieuwd,nieuwe olie.maar hij blijft bij het uitlezen foutcode 00258 magneetklep1 n88 onderbreking sporadisch en foutcode 00266 036 magneetklep5 n92 onderbreking sporadisch aangeven.,wie weet hier raad op,heeft ervaring. bedankt voor eft.reactie.,gr,bert.

bertlang

Geplaatst door bertlang (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

de stekkerverbinding op het regelapparaat controleren en evt het regelapparaat open maken en de solderingen nazien.


gr john

bertlang (0), 13 jaar geleden

gisteren ook het magneetkleppenblok laten vervangen,kosten e1000,- maar doet het nog steeds,hierna volgt dradenboom kaal pellen en en daarna de automaatcompu.,iemand nog raad?,hoor het graag,gr.bert.

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

ik had je al een advies gegeven...


gr john

bertlang (0), 13 jaar geleden

ok,opnieuw bedankt jhon,ga ik dat na laten kijken...,vraag blijft alleen waarom doet hij dit alleen als hij echt goed warm is...dat is wat de garage ook steeds zegt.gr,bert.

bertlang (0), 13 jaar geleden

nieuw regelapparaat zit er in,stekkerverbinding ok,hij blijft storing geven..

bertlang (0), 13 jaar geleden

een grote zoektocht!,wagen lekker verkocht!,bedankt voor eft.info.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.