Volkswagen Golf V: Automatische 6 bak 2004

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16 fsi

Onze Golf 1.6 fsi aut 6 uit 2004 heeft iets vreemds als de auto koud is schakelt de automaat perfect zodra de auto op normale temperatuur is begint hij te stotteren tussen de versnellings en te slippen tussen de 4 en 5 als je dan niet gauw het gas loslaat klapt hij in de versnelling de auto is altijd dealer onderhouden alle beurten gehad heeft 134000km gelopen ze heeft bij de laatse beurt de olie ververst en bakfilter ook dit is bij de VW dealer gebeurd,wie zegt dit wat.

Gerrit24

Geplaatst door Gerrit24 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Is het een dsg bak of een normale automaat?
Je zou eens storing uit moeten laten lezen,en als er geen storing in staat dan kan het komen tot het vervangen van de mechatronica (regeleenheid van de bak en alleen bij de dsg bak).

Gerrit24 (0), 13 jaar geleden

Hallo Ricky
Het is een normale automaat en storing uitlezen hebben ze bij de vw dealer al gedaan meerdere malen zelfs daar komt niets uit,maar nou is de auto gisteren gekeurd en de lamdasonde was kapot zou het daar mee te maken kunnen hebben want wat ik al schreef als hij koud is schakelt hij prima en bij een koude motor werkt de lamdasonde volgens mij niet zogauw hij warm wordt begint de ellende dus misschien heeft het een met het ander te maken .
Groeten Gerrit

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Het zou kunnen.
De automaatbak reageert op de motor en als de motor soms zou inhouden of stotteren o.i.d. dan weet de bak ook niet wat hij moet doen en kan daardoor slecht gaan schakelen.
Ik zou het even aankijken hoe hij nu is,maar als het er nog steeds is dan denk ik dat je gaat uitkomen op een nieuwe versnellingsbak.

Gerrit24 (0), 13 jaar geleden

Ik houd je op de hoogte als het dat wel is spring ik een gat in lucht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.