Volkswagen Golf V: Sissend/zuigend geluid bij schokbrekers

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 FSI

Ik begin me de laatste tijd steeds meer te ergeren aan het sissend/zuigend geluid voor bij de wielophanging. Als ik over een drempel rijd of door een kuil dan maken de schokbrekers voor een sissend/zuigend geluid. Net alsof de vering vacuüm zuigt. Olie eruit??? Is hier iets aan te doen? Of is de enigste oplossing om er 2 nieuwe schokbrekers voor op te zetten? Zal wel weer een duur grapje zijn

Bas12345

Geplaatst door Bas12345 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (5) PRO, 13 jaar geleden

als het echt de schokbrekers zijn dan zal er andee onder moeten.
maar dat komt niet veel voor.
wel dat de draaarm rubbers kraken met in veren dus deze zou ik eerst goed controleren dan je niet voor niks de schokbrekers vervangt.

groetjes jan.

Bas12345 (0), 13 jaar geleden

Hij kraakt niet. Weet wel het verschil hiertussen. Als mijn auto op de brug zet, 2 koloms, en ik doe de auto omhoog dan hoor je het heel erg duidelijk. Dus bij in en uit veren. Dat zijn niet de draagarmrubbers. Auto heeft nog geen ton gelopen, dus dat lijkt me sterk dat dat het probleem is. Het komt duidelijke uit de vering. Maar hier is dus niks aan te doen hoor ik wel.

jan T (5) PRO, 13 jaar geleden

nee alleen schokdempers vervangen helpt hiervoor.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.