Volkswagen Golf: Automatische versnelling werkt bij starten niet automatisch

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 TDI

Bij het wegrijden bij de start of bij het stoplicht begint de auto niet te rollen al je de voet van de rem afhaald. De achteruit doet dit wel automatisch. Ook tijdens het rijden soms bij het doorschakelen blijft de automaat hangen.
Ik heb begrepen dat dit iets met olie kan zijn of met rembanden, maar ben daar niet helemaal zeker van
Moustage

moustage

Geplaatst door moustage (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Eerst storing uit laten lezen.(in motor en bak)
Remlichtschakelaar op werking controleren.
Anders bakolie verversen,en als dat niet helpt,dan zit het probleem waarschijnlijk in de bak en dat loopt vaak uit op een nieuwe/Gereviseerde versnellingbak.

moustage (0), 15 jaar geleden

Met de auto naar de dealer geweest, die kunnen niet uitlezen omdat de auto geen storing aangeeft. De bakolie is wel ververst maar geeft geen oplossing.

Peter087 (0) PRO, 15 jaar geleden

heeft de dealer alleen foutcode's uitgelezen of ook data gelezen? zoals Ricky al aangaf remlichtschakelaar,tempratuursensoren,gasklepstand etc.
wanneer dit goed is vermoed ik dat het probleem in de bak zit!

moustage (0), 15 jaar geleden

De dealer heeft helemaal niet uitgelezen. Dit antwoord werd mondeling gegeven. Omdat de controlelampjes niets aangeven, geeft de auto geen storing aan en dan heeft het ook geen zin om uit te lezen werd er gezegd. De andere opties gaan wij nog prberen. Bedankt voor je antwoord

Highway (145) PRO, 15 jaar geleden

[quote=moustage]De dealer heeft helemaal niet uitgelezen. Dit antwoord werd mondeling gegeven. Omdat de controlelampjes niets aangeven, geeft de auto geen storing aan en dan heeft het ook geen zin om uit te lezen werd er gezegd. De andere opties gaan wij nog prberen. Bedankt voor je antwoord[/quote]
Toppunt van service. Zal dan van Pon ook wel een serviceprijs krijgen. Belachelijk

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=moustage]De dealer heeft helemaal niet uitgelezen. Dit antwoord werd mondeling gegeven. Omdat de controlelampjes niets aangeven, geeft de auto geen storing aan en dan heeft het ook geen zin om uit te lezen werd er gezegd.[/quote]
Rij dan maar snel naar een andere!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.