Volkswagen Golf: bdp gever

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8t

Mannen,

Mijn eigen auto staat met panne. Ik heb 2 keer gehad dat ie na een rit wel startte maar niet aansloeg. Na afkoelen deed ie het wel weer. Nu slaat ie echter helemaal niet meer aan. Ik vermoed de BDP gever maar ik heb geen tester voor zo'n ding. Weten jullie of deze vaker stukgaan bij deze wagens. 2e vraag waar zit ie gemonteerd, kan ik er zo bij van bovenaf, ik heb hem zelf nog niet kunnen opzoeken namelijk had geen zaklamp bij me.

Het is dus een Golf IV 1.8t ik geloof motorcode AGU.
Bedankt alvast.

razorblade

Geplaatst door razorblade (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heeft als ik het goed is geen bdp sensor maar een standgever op de nokkenas, aan de kopse kant van de cilinderkop boven de versnellingsbak. Het is een halfgeleider, die hebben wel de eigenschap koud te kunnen werken en warm niet als ze defect zijn.

succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.