Volkswagen Golf: uitleg vervangen temperatuurregelklep -v68

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

hoihoi....

ben na veel speurwerk achtergekomen dat de temperatuurregelklep (v68) vervangen moet worden..(ivm oplopen van temp. clima geeft foutcode aan).. nu weet ik dat me dat behoorlijk wat duiten gaat kosten als ik dat bij de garage ga doen..ik wil het onderdeel zelf bestellen en zelf aan de slag gaan... heb ook een vag-com bijdehand.. kan iemand mij uitleggen hoe ik dit het beste kan doen?? k weet dat het veel werk is
maar wil geen 300 euro kwijt zijn aan uurloon :s kan iemand mij helpen???

Golf 4 TDI 140PK

Geplaatst door Golf 4 TDI 140PK (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het goed is zitten er in totaal 4 in bij een climatronic,en het is aan te raden om ze alle 4 te vervangen,maar is een beste klus want dashbord moet eruit.
Er zitten wel 1 of 2 stelmotoren net boven de tunnel als het goed is,en die zou je in princiepe kunnen vervangen zonder dash te verwijderen,maar ik weet niet of die van de temp. regeling daarbij zit.Dat zou je in de reparatiehandleiding moeten bekijken.

johndoornbosch (0) PRO, 16 jaar geleden

ik heb je wat gegevens gestuurd hoop dat je er mee uit de voeten kan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.