Volkswagen Golf II : benzine in watersysteem

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Wie kan er helpen. Na dat een slang voor koelvloeistof is geknapt hebben we de slang vervangen maar nu komt er geen koelvloeistof meer Door maar pure benzine. We hebben de auto al meer dan een jaar nooit problemen gehad en nu is de slang geknapt en gewoon vervangen en komt er pure benzine Door. Iedereen zegt dit kan niet maar het is echt waar. Wij zelf hebben geen idee meer waar we het probleem moeten zoeken. Help!

Sweetjoan

Geplaatst door Sweetjoan (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

15 Reacties

harry4203 (450) PRO, 9 jaar geleden

dan is het geen koelvl slang geweest zeker. plaats eens een foto. (voor in de fabeltjeskrant hahaha) geintje he!

Sweetjoan (0), 9 jaar geleden

[url=http://postimg.org/image/hnegpwy5z/][img]http://s15.postimg.org/hnegpwy5z/IMG_201...[/img][/url]
De slang loopt richting het voorraam

harry4203 (450) PRO, 9 jaar geleden

dan is die motor zwaar oververhit geweest zeker?

Sweetjoan (0), 9 jaar geleden

Wij denken van niet er is gewoon normaal gereden het hardst 80/90 naar een half uur ineens sputters vloeistof op de voorraam gelijk auto aan de kant en ontdekken we de scheur in die slang. En tank voor koelvloeistof leeg. Slang vervangen water erop gedaan en naar huis gereden. Temperatuur blijft in het midden. Bij stationair loopt hij iets op maar zakt daarna weer.

harry4203 (450) PRO, 9 jaar geleden

heb je nog meer losgemaakt bij het vervangen van die slang? niet ergens een benzine en een koelvl slang gewisseld op de injectieunit of zoiets?

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Óóóóóóf . . . Sweetjoan heeft een nieuwe energiebron aangeboord. In dat geval, mij direct bellen, en verder tegen eenieder zwijgen.

Sweetjoan (0), 9 jaar geleden

Nee we hebben het kapotte gedeelte weg gehaald en andere er tussen gezet verder niks gedaan

harry4203 (450) PRO, 9 jaar geleden

weet je wel zeker dat je water in het koelsysteem hebt gedaan dan? weet niet wat ik anders nog moet bedenken, maar het kan gewoonweg echt niet.

Sweetjoan (0), 9 jaar geleden

Ja 100%. Heb zelf water in flessen gedaan en ook zelf in het tankje gedaan. Wij snappen er ook helemaal niks van hebben alle slangen gecontroleerd. Maar het vloeistof wat eruit komt ruikt naar puur benzine

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Laat iemand anders eens IN het KV-reservoir ruiken.
Probeer eens wat vloeistof aan te steken.!
Ik zie op je foto, dat die andere slangen ook teveel blinken. Loopt hier toevallig geen benzine langs (door lekkage).?? Dat je dát denkt te ruiken.

Kan gewoon niet.

Sweetjoan (0), 9 jaar geleden

Ik heb vloeistof uit de slang zelf gehaald die naar de motor loopt en dat stinkt naar benzine. Het enige wat ik dan kan bedenken is dat voor dat wij hem gekocht hebben er een scheut benzine Door is gehooid maar water is er allemaal al eens af geweest en helemaal ververst voor nieuwe koelvloeistof de rest ziet er nat uit omdat dit een foto is die gemaakt is direct naar dat het water eruit spoot

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

[quote=Ralf_Jensen]Laat iemand anders eens IN het KV-reservoir ruiken.
Probeer eens wat vloeistof aan te steken.![/quote]
Dat aansteken even NAAST de motorruimte doen.

Sweetjoan (0), 9 jaar geleden

Het Brand niet. Wat we nu gedaan hebben is de leidingen goed doorspoelen en nu is de geur weg

Sweetjoan (0), 9 jaar geleden

Nou de vreemde geur is opgelost maar het probleem is niet weg. Als we een half uur/drie kwartier gereden hebben en we staan dan stil/stationair dan komt er rook onder de motorkap vandaan en is de water weer weg. Hij bouwt druk op. Ventilator gaat gewoon aan en uit geen rook uit de uitlaat geen snot aan de dop geen snot aan peilstok wel o ring van de dop koelvloeistof tank eruit we snappen er niks meer van waar het vandaan komt hebben de auto al een tijd en nu hebben we ineens deze problemen. Wie heeft nog ideeën

kaleido 1 (1645) PRO, 9 jaar geleden

Wat jij ruikt zijn verbrandingsgassen in je koelsysteem , zou mij niet verbazen dat de koppakking er uit ligt.
Pers het koelsysteem eens af , zodat je zeker weet dat het niet weg lekt , waterpomp bv.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.