Volkswagen Golf III : slecht starten bij warme motor

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i adz

deze vw start en loopt bij koude motor prima,maar als de motor warm is en ongeveer een kwartier stil staat dan slaat deze heel slecht aan. na lang doorstarten begint de motor op 3 cilinders te lopen en daarna netjes op 4 cilinders . verder loopt de auto prima. er zijn al diverse onderdelen vervangen zoals: bobine,temperatuursensor,stroomverdeler(compleet met kap en rotor).het gasklephuis is schoongemaakt en ik heb tijdens draaien met remmenreiniger gespoten om te controleren of de motor geen valse lucht aanzuigt. de auto heb ik uitgelezen en geeft geen foutcodes aan maar het slecht starten bij warme motor blijft. weet iemand een oplossing?

muppets

Geplaatst door muppets (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1665) PRO, 9 jaar geleden

Heb je wel de juiste temperatuursensor vervangen , die in de bovenste waterslang ?
Origineel gekocht en de juiste kleur ?
Ik zie dat hij ook op gas loopt , het lijkt namelijk op een verzopen motor , start hem eens alleen op benzine of op gas.

muppets (0), 9 jaar geleden

temp.sensor is door iemand anders vervangen, wel op de bovenste slang.
de motor start altijd op benzine en schakelt daarna over op gas.(necam)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.