Volkswagen 0: Bevestiging koppelings kabel op versnellings bak

Bouwjaar: 2006

Hallo gisteren onder het rijden stond opeens mijn koppelingspedaal onderin, naar een blik onder de motor kap bleek dat er het ene ander was afgebroken van de koppelinghevel wie de versnellings bak in gaat. De kabel is heel maar deze zit geschoven in de hevel die dus af is gebroken. Zo te zien kun je volgens mij de hevel wel eruit halen zonder de bak te demonteren. Alleen er zit een pen door heen weet iemand hoe die vast zit??

Nog een klein probleempje als ik ongeveer 25 km heb gereden met de bus dan is de temperatuur meter nog niet op gelopen terwijl de motor gewoon warm is, de brandstof niveau loopt ook niet op wijzers blijven onderin staan, soms gaat het lampje van de temperatuur 3 x knipperen en lopen de wijzers op om vervolgens weer te dalen dit doet hij 2 x en dan neemt hij de juiste temperatuur aan en brandstof hoeveelheid.

Hoop dat jullie nuttige informatie hebben.
Hier nog een link de koppelings kabel komt in die hevel te zitten met die hoes erover heen:
http://www.abgcampertechniek.nl/vwt4/T48...

Mvg Maikel

Willemsen12140

Geplaatst door Willemsen12140 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

126 (0) PRO, 17 jaar geleden

wat voor type is het. bij het dashbord is het een kwestie van de soldering opnieuw doen van de ic op de print.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.