Volkswagen Golf III: bij optrekken van de auto valt de auto bij +/- 120km elke keer i

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 90pk

hallo mijn tdi golf3 heb ik uigelezen geen fout code te vinden heb er al een andere computer in maar veranderd niks magneet kleppen vervangen turbo is goed en de druk ook maar blijjft in houden valt in het nood programma en als je hem staionair in toeren trap begint ie te hotten en te stoten en begint behoorlijk wit te roken wie kent dit alvast bedankt m.v.g geert

geert7

Geplaatst door geert7 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit lijkt op brandstof gebrek is het brandstoffilter al vernieuwd?

Hans

geert7 (0), 16 jaar geleden

het brandstof filter is al vernieuwd en zit echt geen lucht meer in de leidings ik zit zelf te denken misschien de brandstof pomp het mechaninse gedeelte dan

geert

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Stroomt de brandstof ook goed door de leiding die vanaf de tank komt, in de tank zit ook nog een filter als ik me niet vergis.

Hans

geert7 (0), 16 jaar geleden

ja dat lijkt allemaal goed zit echt geen lucht dat weet ik zeker loopt veder wel goed alleen hij houdt in bij+/- 120 km als ie dan contact afzet is het even goed en dan weer mis heel apart dit is de eerste tdi waar ik dat mee

geert

Henkk (0), 16 jaar geleden

handig als je zo snel rijdt..... niet echt handig lijkt me.

knerry (0), 16 jaar geleden

heb je de LMM al nagekeken dit kan ook problemen geven. ik had het nl laatst bij mijn golf 4 1.9 tdi 90 pk. die hield ook in bij +/- 120 km/u heb hem losgeschroeft schoon gemaakt en nu nergens geen last meer van. ook je egr checken kan verstandig zijn. zit er veel roet in aangekoekte olie in... verwijder dit dan met velgreiniger.

succes
knerry

knerry (0), 16 jaar geleden

ik ben wel benieuwd of het probleem inmiddels is verholpen. mijn auto loop nog steeds als een zonnetje (2,5 week nadat het euvel zich bij mij voor deed).

geert7 (0), 15 jaar geleden

de wafe gate zat vast bij de turbo probleem op geslost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.