Volkswagen Golf: Binnenverlichting gaat niet uit

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 74 kw

Ik heb het volgende probleem met mijn golf:

de binnenverlichting gaat wel aan wanneer de deur wordt geopend maar gaat vervolgens niet meer uit..

Heeft iemand een oplossing voor dit probleem?

Golf JD

Geplaatst door Golf JD (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Hij gaat wel aan bij het openen,dus is hij ook uitgegaan of uitgezet.
Hoe of wanneer gaat ie dan wel uit??

Golf JD (0), 17 jaar geleden

De verlichting gaat alleen uit wanneer de schakelaar op de "neutrale" stand wordt gezet.
Kan de schakelaar dus niet op de stand laten staan waarmee de binnenverlichting automatisch aanspringt, want dan blijft hij constant branden.

Groeten Joost

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Dan zou ik toch denken aan een defect deurslot,maar dan blijft het wel vreemd dat ie wel aangaat bij het openen,maar niet meer uitgaat.

Thijs11395 (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=ricky]Dan zou ik toch denken aan een defect deurslot,maar dan blijft het wel vreemd dat ie wel aangaat bij het openen,maar niet meer uitgaat.[/quote]
Bij een Golf 3 (1996) zit dat toch niet in het slot, maar met een apart drukknopje? Neem aan dat een daarvan dan het probleem veroorzaakt.

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Thijs11395][quote=ricky]Dan zou ik toch denken aan een defect deurslot,maar dan blijft het wel vreemd dat ie wel aangaat bij het openen,maar niet meer uitgaat.[/quote]
Bij een Golf 3 (1996) zit dat toch niet in het slot, maar met een apart drukknopje? Neem aan dat een daarvan dan het probleem veroorzaakt.[/quote]
Ja nu je het zegt,begin ik ook te twijfelen.......,nja anders zie je wel een knopje in de stijl zitten,zo niet dan zit het in het slot.

Golf JD (0), 13 jaar geleden

Er zit inderdaad een knopje in de stijl. Heb de unit van de binnenverlichting vervangen en het probleem is verholpen. Bedankt voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.