Volkswagen Polo: blower blaast alleen in stand 2-3-4 1 doet het niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 TDI

de blower van de binnen verwaming blaast niet in de 1e stand wel in alle andere standen is dit een weerstandje??? of iets anders?

1john-mestreech

Geplaatst door 1john-mestreech (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Blaast het motortje ook minder krachtig dan normaal ?? Dan zou het wel eens de aanjagermotor zelf kunnen zijn, meestal als de kachelweerstand defect is, blaast hij enkel nog op stand 4 ( ofwel de hoogste )

1john-mestreech (0), 14 jaar geleden

nee hij blaast niet minder krachtig alleen op stand 1 doet ie niks de andere standen blaast ie wel en hoe hoger ik hem zet deste krachtiger blaast ie oftewel hoe sneller het motortje gaat draaien

Benny Vee (0) PRO, 14 jaar geleden

Dan zal er gemeten moeten worden bij de aanjagermotor.
Het kan maar zo de schakelaar zijn maar meten is weten.

tedkroon (0), 14 jaar geleden

Het is beslist de weerstand, deze heeft vele aftakkingen waarvan één defect kan zijn en daardoor een vreemd schakelgedrag vertoont. Handschoenenkastje eruit, stekker losnemen en weerstand een kwartslag draaien. Hij zit in de ventilatie lucht voor koeling.

1john-mestreech (0), 14 jaar geleden

bedankt ik ga het nakijken

1john-mestreech (0), 14 jaar geleden

weerstand gevonden vervangen en het probleem is opgelost heren bedankt voor de tips en de hulp
gr john

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.