Volkswagen golf 3 cabrio: blusapparaat

Bouwjaar: 1995

Misschien een ongewone vraag, maar waar hoort het blusapparaat te zitten in een golf 3 cabrio? Dat ding ligt momenteel los in mijn koffer, maar ik kan het nergens bevestigen. Nergens in de wagen is een houder te vinden, onder de zetels vooraan lukt ook niet, en ook in de koffer geen plaats gevonden.

Alvast bedankt.

mdegro

Geplaatst door mdegro (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

monteer hem tegen de zijkant van de tunnel in de voetenruimte van de bijrijder.

trouwens, zover ik weet is een brandblusser geen standaard onderdeel in een auto, maar een losse assesoire.


mvg

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Als het een poederblusser is dan zou ik nog liever mn wagen laten afbranden dan met die troep te gaan blussen! Dit vreet in namelijk(stekkers enz leggen het loodje). Vroeg of laat heb je de grootste (elektrische) problemen. Als het een 1KG blusser is dan kun je hier tevens ook niet veel mee uitrichten, na een paar sec is hij leeg.
Schuim of co2 daar in tegen is wel gaaf spul, maar die zijn meteen een paar kg dus heb je zo`n kanon in je wagen liggen.
NOTE: CO2 is niet geschikt voor een autobrand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.