Volkswagen Golf III: bodemplaat

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine

hallo allemaal,,

iemand een idee hoe ik dit het best kan aanpakken....


toen we de vw van een vriend op de brug hadden staan om het hitteschild te verwijderen ivw irritant gerammel ,,constateerde ik een rotte plek
aan de bodemplaat ( plek zit ongeveer ter hoogte waar de achterpassagiers hun voeten hebben staan).

het betreft een plek van omgeveer 15 bij 15 cm,,het is nog niet zo erg dat je van onderuit de auto in kunt kijken,maar dit zal neit lang meer duren, iemand een idee hoe ik dit het best kan oplosen zodat dit autootje nog een jaartje of 2 mee kan??

alvast dank

groet danny

danny1937

Geplaatst door danny1937 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Matten er uit, onderzijde bodem schoon maken en er een stukje in (laten) lassen.

Gr.

danny1937 (0), 15 jaar geleden

is er geen mogelijkheid om van de onderkant iets te doen eraan??

groet danny

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Zolang het nog niet echt helemaal doorgeroest is: goed schoonmaken, roest verwijderen en goed in de tectyl zetten. Kijk of er binnen in de auto geen vocht onder de matten zit. Eventueel hier ook behandelen met tectyl.

Gr.

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

matten er uit, vloermat los...zoals petje omschrijft behandelen, vallen er daarna wel gaten in...gewoon plaatje van onderen op lassen en goed behandelen met onderbodycoating/tectiel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.