Volkswagen Passat: bombine vervangen loopt nog niet goed

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20-130pk

goeieavond,vandaag is er een bombine vervangen door de anwb ,eenmaal op de groteweg kon ik niet goed doortrekken het motorcontrollelampje ging weer knipperen liet ik het gas los ging het lampje weer uit als ik rustig optrek niets aan de hand maar geef ik goed gas dat brand en knippert het lampje weer hij doet dit op benzine en lpg,voor het vervangen van de bombine reed hij bijna helemaal niet meer de anwb er heeft hem voor vertrek nog uitgelezen gaf geen storing meer aan,iemand een idee,groetjes sjef.

jt.dankers

Geplaatst door jt.dankers (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

is er wel een juiste bobine vervagen of een universele?

Rij morgen langs de dealer garage om nogmaals uit te lezen

Groet Tiguan

jt.dankers (0), 16 jaar geleden

beste tiguan,bedankt voor je tip anwb er weer bij gehaalt de bombine weer gewisselt reed nog niet goed,een orginele gehaalt en is weer in orde groetjes sjef

johndoornbosch (0) PRO, 16 jaar geleden

anwb erbij gehaald? daar zijn ze niet voor, gewoon naar een vw specialist voor een diagnose.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.