293 bezoekers online

Volkswagen Golf VI: Boordcomputer

Bouwjaar: 2010, Brandstof: diesel, Motorcode: 1600

Is het mogelijk bij een boordcomputer Plus van een golf 6 om de normale weergave zoals verbruik en dergelijke uit te breiden met de weergave van de accusterkte en het aantal liters brandstof die nog voorradig is?Heb dit eens ergens gelezen maar vind dit nergens meer terug.

Patrickmichiels

Geplaatst door Patrickmichiels , lid sinds 8 jaar geleden

4 Reacties

0

ricky, 8 jaar geleden

Als je een multiefunctie stuurwiel hebt dan kan je met de links/rechts knop aan de rechterzijde door een menu scrollen en dan kan je ook de brandstofvoorraad e.d. zien maar geen accuspanning, en als je geen multiefunctie hebt dan met de tuimelschakelaar op de wisserhendel bedienen.
Als dit is wat je bedoeld?

0

Patrickmichiels, 8 jaar geleden

Ik heb inderdaad een multifunctiestuur en die functies al ingesteld maar ik wou weten of ik die eventueel kon uitbreiden via een update via bepaalde software of iets bijkopen.Toch bedankt voor de reactie.

0

johan74, 8 jaar geleden

[quote=Patrickmichiels]Is het mogelijk bij een boordcomputer Plus van een golf 6 om de normale weergave zoals verbruik en dergelijke uit te breiden met de weergave van de accusterkte en het aantal liters brandstof die nog voorradig is?Heb dit eens ergens gelezen maar vind dit nergens meer terug.[/quote]
Dit is mogelijk, hiervoor heb je een plug en play uitbreiding voor nodig, installatie is nog geen 10 minuten.
de E-MFA dis add-on van Kufatec.

Hiermee krijg je op je boordcomputer de olie temperatuur, turbodruk, water temperatuur, accu spanning, digitale toerenteller en snelheid, en nog wat dingen.
Gebruik het zelf ook en werkt perfect. Zijn nieuw wel prijzig (150 euro) maar op ebay en marktplaats wel voor de helft te krijgen.

0

Patrickmichiels, 8 jaar geleden

Alvast bedankt voor de reactie, dit lijkt mij heel interessant te zijn.Vertrek vandaag op korte vakantie maar ga het vanaf woensdag eens nader opzoeken,vanaf dan kan ik ook reageren op eventuele nieuwe berichten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.