Volkswagen Passat: boordcomputer geeft geen stand automaat op dashboard display

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi

na vervanging van de dynamo is op het dasboard display de onderste regel verdwenen met de stand van de tiptronic versnellingsbak. de rest van de display werkt wel normaal.
kent iemand dit probleem en weet hoe dit te verhelpen is ?

brainboxnl

Geplaatst door brainboxnl (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Is dat niet gewoon een instelling in het menu van de boordcomputer? Er staat me namelijk iets van bij daarover,maar weet et niet zeker,anders instrumentenpaneel laten uitlezen op eventuele storingen.
Wel raar na het vv van de dynamo........,heeft er eigenlijk niets mee te maken.

Ricky,

brainboxnl (0), 16 jaar geleden

[quote=ricky]Is dat niet gewoon een instelling in het menu van de boordcomputer? Er staat me namelijk iets van bij daarover,maar weet et niet zeker,anders instrumentenpaneel laten uitlezen op eventuele storingen.
Wel raar na het vv van de dynamo........,heeft er eigenlijk niets mee te maken.

Ricky,[/quote]
de dynamo deed helemaal niets meer en ik ben toen naar huis gereden terwijl de accuspanning steeds wegviel, de boardcomputer ging steeds aan en uit vandaar...
er zijn geen storingen te vinden in de computer en de bak geeft op de juiste manier de stand door, dus het moet aan het display liggen ergens..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.