Volkswagen Bora: bora '03 koffderbak slot werkt niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

.

ice_killer

Geplaatst door ice_killer (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Als de boardcomputer aangeeft dat de klep open is,terwijl hij in het slot zit,is het achterklepslot stuk,soms is de microschakelaar los te vervangen.

Ricky,

ice_killer (0) PRO, 17 jaar geleden

.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=ice_killer][quote=ricky]Als de boardcomputer aangeeft dat de klep open is,terwijl hij in het slot zit,is het achterklepslot stuk,soms is de microschakelaar los te vervangen.

Ricky,[/quote]
zijn ze origenele (nieuwe) duur??[/quote]
het slot kost goed 100,-

paul,

ice_killer (0) PRO, 17 jaar geleden

.

steef10 (0), 17 jaar geleden

of het koperstripje dat de microschakelaar bedient iets uitbuigen met een kleine schroevendraaier. Je dient hiervoor het plastic beschermhoes om het slot los te maken (er vanaf te schuiven) en dan zie je vanzelf een klein gaatje op de onderkant van het slothuis waarin je 2 stripjes ziet die 2 witte contactpuntjes indrukken. Allebei een heel klein beetje uitbuigen en je kan het resultaat gelijk testen als je schuifhendel beweegt en aan de elektrische aansluiting op het slot koppelt. 15 minuten werk incl. uit- en inbouwen van het slot en de bekleding...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.