Volkswagen Golf II : bout subframe bevestiging

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

ik heb een golfje 2 met een rot subframe, nu heb ik t frame eronderuit, maar de kop van de bout van de voorste bevestiging van t frame aan de carr, aan de passagierskant is afgebroken, ik kreeg me met geen mogelijkheid uit, en door teveel geweld is deze afgebroken.

hoe krijg ik t restant er nu uit. moer oplassen heeft nog niet t gewenste effect gehad, warm stoken ook niet.

kan ik vanaf de wielkant de bodem uit t "bevestigingstorentje" slijpen en dan de bout en t plaatje met schroefdraad eruithalen en vervangen en weer dichtlassen. of kom ik hiermee niet meer door de apk heen?

alvast bedankt

Kees

aardbei64

Geplaatst door aardbei64 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 13 jaar geleden

Die bout is een behoorlijke dikke toch? Uitboren: beginnen met een klein boortje en steeds een grotere nemen tot de gewenste diameter. Tap er doorheen en natuurlijk bout zelf ook te vernieuwen.

limbra (545), 13 jaar geleden

uitboren en eventueel nieuw draad er in tappen , lijkt mij de enigste oplossing om er voor te zorgen dat je straks
met het nieuwe sub frame ook een degelijke bevestiging hebt.

gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.