Volkswagen Golf II : Onregelmatig lopen stationar en uitvallen Golf 2 Gti BJ 85 EV Mo

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine, Motorcode: EV

Hallo,

Een golf gti 1.8 8v EV Motor k-tronic draait zo nu en dan onregelmatig stationair (zagen).
Maar soms ook niet. Koude start is uitstekend, maar met warme motor is aanslaan zonder gas geven bijna niet mogelijk. Ik heb de vacuumslangen allemaal al vervangen en ook de magneetklep is nieuw. De onsteking is afgesteld en Co ook. Klepspeling gecontroleerd en deze is in orde. Injectie is uitgevoerd met een zogeheten spinnekop. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben.

Mvg,

Richard.

Cabbie25

Geplaatst door Cabbie25 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audivw (0) PRO, 13 jaar geleden

controleer je nul last schakelaar onder aan het gasklephuis, en zijn stationair motor moet wanneer de auto op contact staat soort van vibrerend gevoel geven.
de weger kan je afstellen, en mag absoluut niet aanlopen.
o-ringen om de injectoren controleren gaan wel es lekken, en je koud start ventiel kan lekken, alleen dan moet je ook een verhoogt co hebben.

succes.

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Richard;Bij dit geheel mechanisch systeem wil nog wel eens een slangverbinding lekken. Alle lucht die de motor gebruikt moet langs die grote ronde klep . Alle lekkage daarna is fout . De olievuldop is zoiets. losnemen is afslaan van de motor. De ontluchting van de carterdampen is heel gevoelig.
Zorg dat je er een beschrijving van vindt . Met de woorden draai hier of daaraan red je het niet.
Mooi systeem was het en veel auto's in de wat duurdere klasse waren er mee uitgerust.
Groeten.

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

luchtweger en cone eerst maar eens schoonmaken, soms zit er een laag koek onder de klep. Let op dat je absoluut niets verbuigt!!

Klep moet zonder aanlopen en zware punten door het huis lopen. Doet hij dat niet en is hij wel schoon kan het aan de afstelling van de klep liggen. kun je veranderen. Maar het kan ook in de regelplunjer zitten, die aan de andere kant van de hefboom zit. Reviseren is dan de enige optie. Kun je zelf doen als je weet waar je mee bezig bent. Bosch verkoopt revisiekits voor de afdichtingen. Optie is ook het door boschdienst te laten doen. Overigens is het een kostbare hobby.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.