Volkswagen Golf VI: Bouten wiel

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hoi
Ik wil mijn winterbanden terug op mijn golf 6 zetten maar helaas 1 veiligheidsbout niet los te krijgen naar garage geweest bij vw en ze hebben die sleutel niet en niet meer te krijgen
Zo hier sta ik dan
Weet hier iemand raad mee
Hartelijk dank

trafficdata

Geplaatst door trafficdata (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

garage van horne3458 (0) PRO, 11 jaar geleden

Er is een simpele oplossing voor,draai de wielbouten van het wiel waar de veligheidsbout opzit allemaal een slag los,ga dan op een leeg parkeerterein een paar rondjes rondrijden.
Door de krachten wat op de veiligheidsbout komen gaat de spanning eraf,draai dan de gewone bouten weer vast,hierna kun je de veiligheidsbout er met de vingers uitdraaien.

Knoopie84 (0), 11 jaar geleden

Hier zijn ook speciale setjes voor te krijgen, die alleen voor de professional zijn. Diverse garages hebben deze op voorraad en kunnen op deze manier de slotbout voor je eruit krijgen.

Gr Daan

trafficdata (0), 11 jaar geleden

Hoi
het probleem is opgelost door de andere bouten een slag los te draien
Snelle reactie van jullie en bedankt iedereen

Jos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.