Volkswagen Caddy: Brandstof verbruik

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI

Ik heb een caddy TDI van 2004 (nieuwe type) en volgens de technische gegevens moet de auto makkelijk 1 op 17 gemiddeld kunnen rijden en op de snelweg 1 op 19,4. Met de caddy van mij kan ik gemiddeld niet meer halen dan 1 op 13,7 en op de snelweg niet meer dan 1 op 14,5 met gebruik van cruisecontrol.
Bij de VW dealer Pouw hebben ze er al een nieuwe temp.voeler ingezet de beide spruit stukken eraf gehaald om te kijken of de moter ook smerig was maar dat was niet het geval.
De auto rijd verder prima en geeft ook geen blauwe rook,
Bij Pouw kunnen zij er verder niets aan doen.
Is er iemand die misschien een oplossing weet voor dit te hoge brandstof verbruik ???

bramdiek

Geplaatst door bramdiek (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

heb je nog je originele wielen eronder of heb je sportwielen eronder gezet,het kan zijn dat je km teller afwijkt even met een andere auto een paar km rijden en kijken of je dezelfde afstand hebt afgelegd,allebij dagteller op nul en kijken na een bepaalde afstand

dries 369 (0), 16 jaar geleden

ik heb dit type caddy een paar jaar gereden en zat met hetzelde 1 op 14 gemideld

wat in het boekje staat klopt vaak niet

wel heb ik er 200.000 km probleemloos mee rondgetoerd !!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.