Volkswagen caddy: gloei problemen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1Y

Het gloeilampje gaat smorgens soms niet branden maar dan gloeit hij ook daad werkelijk niet! Ik heb de deurschakelaar al vernieuwd, temperaatursensor nu blijft de relais van de regeleenheid nr 182 over deze regeld het gloeien blijkbaar de tijdsduur naar gelang de temperatuur van de motor. Heeft iemand deze regeleenheid al meer vernieuwd.
Ooh ja als hij warm is dan brand dit bewuste lampje van het gloeien altijd heel even maar als hij dat niet doet dan gaat het oliedruk lampje knipperen en dit heeft dan helemaal niet met de oliedruk te maken want die is perfect op dat moment!
Zou mij iemand aan een schema van deze gloei installatie kunnen helpen want bij mij staat er niks van in mijn boeken!

snaponboy

Geplaatst door snaponboy (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 16 jaar geleden

is de 50a zekering goed?

tedkroon (0), 16 jaar geleden

wellicht je temperatuur sensor!

snaponboy (0) PRO, 16 jaar geleden

een goededag allemaal de normale dingen heb ik allemaal al vernieuwd en gemeten, ik zou eigenlijk willen weten of iemand een schema heeft van die gloei/regeleenheid nr 182 van de motor!
Deze stuurt de gloeibougie's aan de egr klep en volgens dat ik kan zien aan de kleurdraden komt temperatuur sensor hier ook binnen!

snaponboy (0) PRO, 15 jaar geleden

Okay het is opgelost het zat het in het relais 182! Het gloeien gaat nu weer zoals het moet en dus start hij weer normaal!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.