Volkswagen Golf: brandstofpomp sensor of gloeiplug

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

mn bosch diesel branstofpomp heeft bij de retour uitgang een ingedraaide gloeiplug/sensor, die er horizontaal naar de retour ingedraait zit.

vraag is : is dit een gloeiplug- of een sensor.

en als t een sensor is: wat voor functie heeft deze,en zou ik deze kunnen vervangen door een gloeiplug.

type motor 1Y

pjotter9145

Geplaatst door pjotter9145 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

een gloeiplug is het niet, wat jij bedoelt is waarschijnlijk de brandstofafsluiter zit 1 draad aan vast met een moertje.

paul,

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Deze heeft een draad als aansluiting; en we noemen hem de stopklep. Als je het contact aan zet wordt er 12 volt op deze klep geschakeld en gaat hij open. Contact uit dan valt de klep dicht en stopt de motor. Kun je niet van buiten en moet je niet vervangen.

Gloeipluggen zitten in de cilinderkop geschroeft, onder de verstuivers. 2 achter de brandstofpomp zelf, 2 achter de inspuitleidingen. Het hele handeltje is doorverbonden met een metalen strip.

pjotter9145 (0), 17 jaar geleden

nee,nee, dr zit dr bij mij boven op de pomp 1tje extra op.die startklep weet ik, die heeft de wegenwacht bij pech aan de startbeveiliging nu met een draadje ergens aan verbonden.
zodat ik vanaf nu de klep handmatig met een moet open zetten.( die zelfde wegenwacht atendeerde me op de extra plug en wist t zelf ook niet waarvoor die was.

dus???

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

foto??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.