Volkswagen Jetta: carburateur/pierburg-2EE(met wat schoonmaken???)

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 code/pn

hallo,
ik heb hier op de werkbank een pierburg/2ee uit elkaar liggen,ik heb hem al aan de buitenkant met bezine schoon gemaakt.maar waar kan ik hem aan de binnenkant het beste mee schoonmaken?want er zit nog al wat zwarte aanslag in het gasklephuis,en de vlotterkamer ziet er ook niet echt fris uit.wie weet er iets???
groetjes willem

willem12119

Geplaatst door willem12119 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

dimivkb (0), 17 jaar geleden

een bus carb cleaner is daar goed voor vind je bij autozaak :)

stefan84 (0), 17 jaar geleden

of remreiniger,werkt perfect!

Stefan

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

remmenreiniger is hier prima geschikt voor, busje vol kost weinig...

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

1 euro om precies te zijn, maar wat nog beter is: het hele kakkie in de ultrasoon reiniger! iets meer werk, maar poeh, wat een resultaat! heb um nu 1 jaar, maar wil um nooit meer kwijt, alles kan der in! enne, wie neu!

Sytze

willem12119 (0), 17 jaar geleden

nou bedankt allemaal voor de tips,ik heb hem vandaag met remreiniger schoon gemaakt.maar er is alleen niet aan de pakkingen tekomen,waar zou ik die kunnen kopen? vw dealer lexpoint heeft deze niet meer.
groetjes

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Zelf maken is een optie, losse vellen zijn verkrijgbaar bij automaterialen zaken.

Sytze

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=willem12119]nou bedankt allemaal voor de tips,ik heb hem vandaag met remreiniger schoon gemaakt.maar er is alleen niet aan de pakkingen tekomen,waar zou ik die kunnen kopen? vw dealer lexpoint heeft deze niet meer.
groetjes[/quote]
bv, een brezan kan ze nog wel leveren hoor, geen probleem...

paul,

willem12119 (0), 17 jaar geleden

een pakking set voot de carburateur is bij brezan niet te krijgen,ja de rubber spruitstuk-flens wel maar die bedoel ik niet.tussen boven en onderkant carbu zit een pakking die bedoel ik.
groetjes

Hans4040 (310) PRO, 17 jaar geleden

Zelf maken van pakking papier.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.