Volkswagen Transporter: Carburatie T3 met CU motor

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 CU luchtgekoeld

Hallo, op deze motor staan 2 Solex carburators. Nu heb ik weinig ervaring met deze bus en mijne vraag is eigenlijk of iemand hier ervaring of gegevens over heeft. Op welke manier wordt de ralenti afgesteld? En moet er normaal nergens een CO schroef opzitten? Ik vind enkel een afstelschroef bovenop de linkercarburator thv de een beluchtingsslang die naar het luchtfilterhuis gaat, het lijkt erop alsof je die beluchting kan afstellen, wat is hiervan de functie? Heeft dat iets te maken met de stationair toerentalafstelling? Iemand ook gegevens om de automatische choke af te stellen? oudstart is er geen verhoogd toerental waardoor ze dus amper blijft draaien...

Moet er bij afstelling van aontsteking op iets speciaals gelet? Hartelijk dank voor ieders medewerking.

stef

stef11074

Geplaatst door stef11074 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (310) PRO, 17 jaar geleden

Stef , ik weet niet welk type je hebt maar misschien heb je hier iets aan :

http://www.nsu4.info/Techniek/techniek05...

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.