Volkswagen golf 3 tdi: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1996

Dag mensen,

onlangs heb ik een probleem met mijn golf 3 tdi. Mijn centrale deurvergrendeling weigerd ineens jammerlijk. Als ik alle deuren handmatig op slot heb gedraaid dan opend mijn vergrendeling wel alles maar daarna weigerd hij om alles weer op slot te doen.

Weet iemand waar dit door komt, het gaat hier om een originele vw deurvergrendeling.

Met vriendelijke groet
henco

Henkie4443

Geplaatst door Henkie4443 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henkie4443 (0), 18 jaar geleden

Nou heb ik een ander probleem mijn cv deed het weer maar vanmorgen kon ik opeens niet meer in mijn auto komen!!! Heeft iemand een idee om mijn auto open te krijgen want alles zit nu vast!!! Met de sleutel krijg ik hem ook nie open ik kan mijn sleutel niet eens omdraaien! Maar het goede nieuws is nu kunnen ze hem ook niet openbreken.

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

krijg je de achterklep ook niet open?

Henkie4443 (0), 18 jaar geleden

Momenteel wil de auto weer open met de sleutel maar mijn centrale vergrendeling doet nu niks meer. Weet iemand wat misschien de oorzaak kan zijn. Ik heb ook al eens gehoord van een kapotte pomp of een lek in het systeem? Zou het daar aan kunnen liggen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.