Volkswagen Bora: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

heb een tijdje geleden een wagen aangekocht, slot van de bestuurderskant werkte al niet. Tijdens het rijden merkte ik dat de vergrendeling contant op slot ging. Nu een paar dagen geleden parkeer ik mijn auto en vergrendel hem. Dag erna kom ik tot de conclusie dat ik mijn wagen niet meer openkrijg. Op de keuring zei er nog iemand "ja das een ziekte bij bora, er komt een dag dat die op slot gaat en je hem niet meer open krijgt" Zit even met men handen in men haar, want bijna geen enkele garagist wil tot aan mijn auto komen en diegene die hiertoe bereid zijn zeggen eerlijk dat ze zelfs niet weten of ze hem wel gaan openkrijgen ( en die mannen op verplaatsing laten komen kost hopen geld)

Eeyore

Geplaatst door Eeyore (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 7 jaar geleden

Als je lid bent van een pech hulp, zou je die kunnen bellen.
Zij maken ook auto`s open waar bv de sleutel nog in ligt....

Eeyore (0), 7 jaar geleden

119€ om een auto open te doen vind ik wel wat een dure grap, dan sla ik liever men ruit in...

Hans4040 (330) PRO, 7 jaar geleden

Misschien heb je hier iets aan:

https://youtu.be/OECOoNYZXmk

Eeyore (0), 7 jaar geleden

Ik heb een bora uit 99 dus een gewone sleutel zonder knopjes. Dus met de sleutels openen lukt ook ni, je voelt wel weerspanning als je de sleutel draait, maar er gaat niets open 😕

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.