Volkswagen Touran 2005: Centrale vergrendeling probleempje

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BLX, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Ik heb een Touran uit 2005 (model 2006 schijnt).

Nadat iemand aan zekeringen gepield heeft bij het inbouwen van mijn nieuwe radio werkt de centrale vergrendeling niet meer.

Ik kan met de knop in de auto de boel wel nog op slot doen, maar dan gaan alleen de voordeuren op slot. De achterklep blijft hoe dan ook dicht en krijg ik met geen mogelijkheid open😂

In het boekje bij de auto staat de radiozekering ook anders dan die in werkelijkheid zit, ik heb allemaal zekeringen er uit gehad en getest, maar vind verder geen doorgefikte zekeringen.

Ik kan mijn auto niet op slot doen en de kofferklep niet openen. De sleutel in het slot werkt alleen voor de deur waar ik m in duw.

Zekeringen lijstjes die ik online vindt helpen me niet, sleutels opnieuw inleren zoals ik dat op Youtube zie, helpt ook niet en de lokale VAG dealer heeft 21 februari pas tijd😂

Wie kan me helpen? 🙂

ps. de radio werkt inmiddels super, de rest van de auto op de cv na ook en ik vind die 2.0FSI echt lekker rijden.

PatrickBK

Geplaatst door PatrickBK (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

PatrickBK (0), 2 jaar geleden

opgelost door CarXpert Zuur :-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.