Volkswagen Touran 2012: Brandstoffilter/stotteren

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CBZ, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 77

Goedemorgen,

Twee weken geleden is het brandstoffilter vervangen van mijn Touran. Edoch juist nu stottert mijn auto als ik sneller optrek rond de 2100 toeren.

Wat kan ik hier aan doen? Omdat het sinds de vervanging is Moet het dat eigenlijk wel zijn. De bougies zijn 5 jaar oud, dus die wil ik sowieso wel vervangen.

Zou ik de brandstofcijfers opnieuw moeten plaatsen en reinigen?

Graag zie ik enige
Opties tegemoet.

SinisterNL

Geplaatst door SinisterNL , lid sinds 11 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 11 maanden geleden

Waarom is het brandstoffilter vervangen , is een benzine auto hiervan wordt het filter , zit in de tank , nooit vervangen .

    Deze hebben nog een los filter onder bij de tank zitten, is het juiste filter vervangen, hier zijn een aantal verschillende verkrijgbaar voor, afhankelijk van de brandstofdruk. - Audidriver73 PRO, 11 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.