Volkswagen Golf: Centrale vergrendeling spookt.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi

Betreft VW Golf TDi, 5drs, 2001: De auto is origineel niet uitgerust met afstandbediening en toch gaat de auto onder het rijden of stilstand (bij beweging) vanzelf op slot. Als wij de auto op een 2-koloms hefbrug liften of laten zakken staat de centrale vergrendeling zelfs heen en weer te pendelen. Wie heeft een suggestie.
b.v.d.

Keimpen

Geplaatst door Keimpen (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Roest/corrosie in de stekker in de A-stijl ??


Gr.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Lees het geheugen eens uit.

Volvov40 (0) PRO, 16 jaar geleden

Deurslot vervangen. Er zit een microswits in die de cpv aanstuurd.

Keimpen (0) PRO, 16 jaar geleden

Onze BOSCH tester geeft aan storing: 040E - Thermobeveiliging van cv foutief. Moeten we hierbij aan een zekering denken ??.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Keimpen]Onze BOSCH tester geeft aan storing: 040E - Thermobeveiliging van cv foutief. Moeten we hierbij aan een zekering denken ??.[/quote]
Die storing zit er alleen maar in omdat hij zo vaak open en dicht gaat,wordt dan te heet en de thermobeveiliging slaat in,op dat moment doet hij het ook ff niet meer totdat hij weer is afgekoeld.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.